31 Aralık 2011 Cumartesi

Diriliş 2.0?

Galatasaray MP,bugün F.Ülker'e 80-79 mağlup oldu.Yazılacak çok şey var ama hakem kadrosu,teknik ve taktiksel yorumlara girmeden sadece maç boyunca yapılan pisliklerden ve 2 takım taraftarına yıllardır uygulanan farklı yaptırımlardan bahsetmezsek olmaz.

Galatasaray taraftarının hazırladığı bir pankart maçta toplatılıp,pankart sahipleri göz altına alınırken ve en ufak bir tepkide anons yapılırken senelerdir maçlarında yapmadığı çirkeflik etmedikleri küfürler kalmayanlara her hangi bir yaptırım söz konusu olmadı.Ancak bugünkü maçta FB taraftarı anonslar sonrası sahaya maddeler yağdırmaya ve Oktay hocaya inanılmaz küfürler etmeye başladı.Oktay hocanın bir tepkisi olmamasına ve bu durumla karşılaşması gereken en son insan olması gerekirken yaşanılanlara rakipten dolayı şaşırdık mı? Ben şaşırmadım.Bu taraftar bunu unutmaz her deplasmanın bir İpekçi'si var ama taraftarın bu maçtan sonra gösterdiği reaksiyon bana çok değil 2 ay öncesini hatırlattı.

2 ay önce nolmuştu?




Galatasaray son yılların en büyük hakem faciasının yaşandığı maçta içerde Antep'e 4-2 kaybetmişti.
Ama bu taraftar herşeyin farkında,terinin son damlasına kadar mücadele eden,çimleri parçalayan bu takımı ayakta alkışlayıp dirilişin ateşini yakmıştı bir kere.Böyle bir futbol takımına sahipken başımızda Terim varken bu ateş söner miydi? Tabi ki sönmezdi.

Bu maçtan sonra Galatasaray futbol takımının devreye kadar oynadığı maçlarda aldığı sonuçlar;

Kayseri(D)   2-0
MİY             0-0
Beşiktaş(D)  0-0
Sivas            2-1
G.Birliği(D) 1-0
Fenerbahçe   3-1
Trabzon(D)  3-0
Ordu(D)       2-0
Manisa         1-0

9 maçta 7 galibiyet 2 beraberlik ve yenilen sadece 2 gol

Futbol takımı artık kaybetsede mücadelesinden asla şüphe duymayacağımız bir takıma dönüştü Fatih hocanın ellerinde.Terim ile Mahmuti'yi bir tutmadık mı? Basketbol takımının mücadelesinden gurur duymadık mı? Son topa kadar demedik mi?
                                         Şu kareyle hep beraber üzülmedik mi?


                                         Her yönüyle bu kadar benzerlik varken;

                                                    
          Bir diriliş bekliyoruz..

                                                                                                              İnanıyoruz..

                                                  Şampiyonluk istiyoruz
                                              

2 yorum:

  1. Eline sağlık ama bu sene de yine final oynar ve federasyona kaybederiz.

    YanıtlaSil
  2. Artık şu basketboldan elini ayağını çeksin ülker yalkaları kim kazanacaksa terinin oyununun çalışmasının karşılığını alrak hakederek alsın bizim tarafta olmanızı değil tarafsız olmanızı istiyoruz çokmu zor bu ey aymaz fenerasyon!!!

    YanıtlaSil