13 Ocak 2012 Cuma

Borriello'ya Hoşgeldin Mesajı

Borriello Milan'dan ayrılması kesinleştiğinde birçok klüp oyuncuya talip olur.Borriello bu tekliflerden Roma'yı seçer.Ve Juve taraftarlarına göre reddettiği klüplerden biride Juventus'tur.Sen misin o zaman Juventus'a ''hayır'' diyen.
Borriello Roma'da tutunamaz ve elinde bir kamyon forvet olmasına rağmen forvet isteyen Conte'nin Juventus'una bu kış sezonunda kiralık olarak katılır.
Juve taraftarı Lecce deplasmanında ilk maçına çıkacak futbolcusunu bağrına basar.Basar mı? Şaka şaka gider sırası taraftara geçmiş anlaşılan.
                            ''Borriello,sen onursuz ve itibarsız paralı bir askersin''

Juve taraftarı bu konuda son sözü söylemiş.Helal olsun.Demek ki neymiş ''Bu adam artık bizim formamızı giyiyor,sahip çıkmamız lazım'' diye bir şey yokmuş.Taraftar düşüncesini rahatlıkla dile getirebilirmiş.

Şimdi ki performansı tartışma konusu olsada Kazım takıma inanılmaz şeyler katıyor.Burası bir gerçek.Ancak keşke bizde zamanında benzer bir durumda hemfikirken tepkimizi ortaya koyabilseydik diye düşünmüyor değilim.Ancak baya zaman geçti Kazım hakkında herkesin olumlu/olumsuz düşünceleri farklıdır.Ama ben bi türlü sevemedim anasını satıyım.


*Tabi yazıya ilham kaynağı olan acetobalsamico'yu da unutmayalım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder