8 Ocak 2012 Pazar

Hagi'nin sağ eli





-alıntı-


Hagi'nin hafif sakallı,sağ elini kalbinin üzerine koyarak İstiklal Marşı'nı dinlediği enstantanenin yakıcı bir hikayesi vardır.

Hagi Galatasaray'a geldiğinde hem annesi hem de babası yaşıyordu.İkinci sezonda Hagi çok sevdiği babasını yitirdi. Romanya'ya giderek toprağa verdi.Fatih Terim'in hafta sonunda oynanacak Kocaelispor maçına isterse gelmeyeceğini bildirmesine rağmen Hagi ayağında mezarlık tozuyla İstanbul'a döndü.Babasının 40 günlük yasını tutmak için sakal bırakmaya başladı.

Kocaelispor maçı başlarken Galatasaray taraftarı Hagi'ye başsağlığı dileyerek kahramanlarının acısını paylaştığını gösterdi.İstiklal Marşı başlarken gözlerim Hagi'nin üzerindeydi.Hagi sağ elini kalbinin üzerine götürerek başını yere eğdi ve sonuna kadar öyle kaldı.Hagi o günden sonra Galatasaray'da forma giydiği karşılaşmaların tümünde sağ elini bir daha kalbinden kaldırmadı.Hagi'nin baba sevgisi ile sol göğsündeki amblem aracılığıyla bütünleştirdiği Galatasaray aşkı daha sonraki yıllarda tarihi günler yaşattı.

Sağ eli en acı gününde bile sarı-kırmızı sevgilisini unutmayan Hagi'nin neden candan oynayacak futbolcu istediğinin kanıtıdır.Hagi'nin posteri beş yıl boyunca zafer dolu Galatasaray döneminin anahtarıdır. Hagi'yi başkalarıyla karıştıranlara hatırlatırım.


-alıntı- 

Bunların üstüne;




3 yorum:

  1. eline sağlık...

    YanıtlaSil
  2. duygulandırdın be

    YanıtlaSil
  3. eline sağlık güzel alıntı olmuş.hele ki bilmeyenler için muhteşem.

    YanıtlaSil