31 Mart 2012 Cumartesi

Yönetim, futbolcu, taraftar

Maç için çok söylenecek bir şey yok. Her zamanki gibi futbol oynadık ilk yarıda. İlk bölümde Ordu maça iyi hazırlanmış belliydi. Ancak Necati'nin erken gelen müthiş golü skoru getirdi. Ardından 3-4 pozisyonumuza rağmen kafa kafaya  bir oyunla ilk yarı bitti.


2.yarı erkenden gol bulup fişi çekmeliydik ama Baros-Sabri değişikliği beraberinde taktik değişikliğini de getirmişti. 20 dakika kesinlikle sezonun en kötü futbolunu oynadık. Kaç pas hatası yaptık ben sayamadım. Ancak Engin'in müthiş pasında Sabri'nin forvetlere taş çıkartıcak golü maçı resmen bize getirdi. 2.golden sonrada skoru korumaya çalışan alan daraltan bir takım vardı sahada. Bunun sebebini çözemedim. Kötü oynayabiliriz ama oynanan oyun kimsenin umrunda değil gibiydi. Bence 2 seçenek var. 1-Gerçekten çok kötü futbol oynadık. 2- Ligin Ankaragücü'nden sonra en az gol atan takımı olan Ordu'nun gol atamayacağını düşünerek skoru koruma çabası. Bir anlamda play off maçları için bu duruma hazırlık diyebiliriz. Neyse ki fişi çektikte sıkıntı olmadı.

Trabzon beraberliği sonrası Ordu ve Manisa(D) maçlarından 6 puan şarttı. Kazaya uğramadan atlattık çok şükür. Maçı Telegol programında kazanmıştık zaten :) Burası da apayrı bir konu tabi.


Yönetimi, futbolcusu, taraftarı, Fatih Terim ayarı.. Biz buradayız, durdursanıza hadi Galatasaray'ı..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder